Filmare botez

Vă oferim două opțiuni:
1. filmare botez doar la biserică, dacă aveți un botez mai restrâns;
2. filmare botez atât la biserică cât și la restaurant, pentru un botez mediu sau mare.


Filmare botez la biserică

Se filmează botezul doar la biserică. Dacă aveți un botez cu 15-25 invitați, acesta este cea mai potrivită opțiune. Astfel, veți avea o filmare de calitate la botezul copilului dvs.

Ce este inclus ?

  • un cameraman la biserică; Venim cu 20 de minute înainte de botez, plecăm după ce s-a terminat slujba;
  • filmul botezului de aproximativ 30-50 minute, cu montaj ce include inserții de sunet, tranziții; Filmarea este full HD, livrarea se face pe BluRay și DVD.

Preț : 450 lei


Filmare botez la biserică și restaurant

Se filmează botezul la biserică și la restaurant, până la sfârșitul petrecerii (aproximativ 30 minute după venirea tortului). Această opțiune este potrivită pentru un botez cu un număr de 30-50 invitați.

Ce este inclus ?

  • un cameraman la biserică și restaurant; Venim cu 20 de minute înainte de botez, plecăm la sfârșitul petrecerii (aproximativ 30 minute după tort);
  • filmul botezului de aproximativ 1,5-3,5 ore, cu montaj ce include inserții de sunet, tranziții; Filmarea este full HD, livrarea se face pe BluRay și DVD;
  • un videoclip al întregului botez de 3-5 minute.

Preț : 890 lei (filmare full HD, livrare pe BluRay și DVD)


Vezi și oferta de fotograf botez.

Aveți nevoie de o biserică în București? Click aici pentru lista lor.

Atenție !

  • Dacă aveți un botez cu mai mult de 50 de invitați, iar petrecerea se prelungește până dimineață, puteți folosi oferta de filmare nunți.
  • Folosim pentru filmare lumini suplimentare, pentru asigurarea unei filmări de calitate în locurile slab luminate (ex: biserică, restaurant).