Filmare botez

Putem să filmăm botezul copilului dvs. la biserică, dacă aveți un botez restrâns, sau să filmăm botezul în întregime, atât la biserică cât și la restaurant.


Filmare botez la biserică

Se filmează botezul doar la biserică. Dacă aveți un botez cu 15-25 invitați, acesta este cel mai potrivit pachet. Astfel, veți avea o filmare de calitate la botezul copilului dvs.

Ce vă livrăm ?

  • filmul botezului de aproximativ 30-50 minute, cu montaj ce include inserții de sunet, tranziții; Filmarea este full HD, livrarea se face pe BluRay și DVD.

Preț : 450 lei


Filmare botez la biserică și restaurant

Se filmează botezul la biserică și la restaurant, până la sfârșitul petrecerii (aproximativ o oră după venirea tortului). Acest pachet este potrivit pentru un botez cu un număr de 30-50 invitați.

Ce vă livrăm ?

  • filmul botezului de aproximativ 1,5-3,5 ore, cu montaj ce include inserții de sunet, tranziții; Filmarea este full HD, livrarea se face pe BluRay și DVD;
  • un videoclip al întregului botez de 3-5 minute.

Preț : 890 lei (filmare full HD, livrare pe BluRay și DVD)


Vezi și oferta de fotografii de botez.

Atenție !

  • Dacă aveți un botez cu mai mult de 50 de invitați, iar petrecerea se prelungește pană dimineață, puteți folosi oferta de filmare de nuntă.
  • Folosim pentru filmare lumini suplimentare, pentru asigurarea unei filmări de calitate în locurile slab luminate (ex: biserică, restaurant).