Fotografii botez

În funcţie de numărul dvs. de invitaţi putem să fotografiem doar la biserică, sau să venim atât la biserică cât şi la restaurant.


Fotografii botez la biserică

Se fotografiază botezul doar la biserică. Daca aveţi un botez mai restrâns, cu 15-25 invitaţi, acesta este cel mai potrivit pachet. Astfel, veţi avea fotografii de calitate la botezul copilului dvs. Se realizează şi o şedintă foto la ieşirea de la biserică. În total realizăm aproximativ 150-250 fotografii.

Ce vă livrăm ?

  • un album foto cu 30 fotografii tipărite, mărime 13×18 cm;
  • toate fotografiile realizate (aproximativ 150-250), pregătite pentru tipărire, în format digital (JPEG), pe DVD.

Preţ : 450 lei


Fotografii botez la biserică şi restaurant

Se fotografiază botezul la biserică şi la restaurant. Daca aveţi un botez cu mai mult de 30 invitaţi, acesta este pachetul potrivit. Se mai realizează şi o şedintă foto la ieşirea de la biserică sau la restaurant. În total realizăm aproximativ 500-700 fotografii;

Ce vă livrăm ?

  • un album foto cu 50 fotografii tiparite, mărime 13×18 cm;
  • toate fotografiile realizate (aproximativ 500-700), pregătite pentru tipărire, în format digital (JPEG), pe DVD.

Pret : 890 lei


Putem tipări fotografii în timpul botezului. În acest fel le puteţi oferi părinţilor, bunicilor sau invitaţilor o fotografie mărturie de la botezul copilului dvs.

Vezi şi oferta de filmare botez.

Atenţie !

  • Toate fotografiile realizate vor fi livrate şi într-o variantă micşorată (1200×900 pixeli) pentru a putea fi vazute mai rapid pe calculator sau DVD player;
  • Fotografiile de pe DVD pot fi tipărite ulterior la orice centru foto;
  • Folosim pentru tipărirea fotografiilor un laborator fotografic profesional, astfel încât dvs. veţi primi numai poze de botez de cea mai bună calitate.