Link-uri

Inele de logodna cu diamante – DIAMAG

DIAMAG este un magazin online dedicat exclusiv inelelor de logodna cu diamante. Aveti la dispozitie o selectie vasta de diamante naturale certificate, pe care le puteti monta in inelul dumneavoastra preferat. Cu DIAMAG beneficiati de bijutieri cu experienta, livrare in siguranta si preturi corecte.

Restaurant de nunta la Hotel Iaki in Mamaia

Restaurantul este de obicei primul ales in cadrul pregatirilor de nunta. Trebuie sa aiba o capacitate cu un pic mai mare decat numarul invitatilor si sa aiba ring de dans, preferabil in mijloc, pentru ca toti invitatii sa va poata vedea dansand.

Inele de logodna, bijuterii mireasa, cercei mireasa – BeSpecial

Magazinul BeSpecial va ofera inele de logodna precum si o intreaga gama de bijuterii pentru mireasa, cum ar fi cercei, bratari, pandantive, coliere, lanturi, brose, confectionate din argint si pietre semi-pretioase.

Brumihar – rochii de mireasa si de ocazie

Cream rochiile de mireasa sau de ocazie singuri sau in colaborare cu cei care ne comanda produsele, dar le realizam numai cu accesorii proprii din materiale de import deosebite, raspunzand celor mai inalte exigente! Produsele noastre le puteti gasi la clientii nostri din localitatile in care avem distributie sau la cerere putem sa le livram direct la adresa dumneavoastra. De asemenea, le puteti gasi si direct la magazinul nostru, in strada A.I. Cuza numarul 6, Craiova, vis a vis de Universitatea din Craiova.

Pergame – invitatii de nunta

Va oferim invitatii de nunta si pentru evenimente, unicat, care ii vor impresiona pe invitatii dumneavoastra prin stil, finete, si designul elaborat. Toate invitatiile de nunta sunt realizate cu hartie manuala, sigilii din ceara, fundite din satin si alte accesorii de calitate.