Fotografii nuntă

Se fotografiază nunta în întregime, începând de la starea civilă (cununia civilă), continuând cu biserica (cununia religioasă) și apoi la restaurant pe întreaga desfășurare a petrecerii, de la primirea invitaților până la tortul miresei.
De obicei între biserică și restaurant rămâne o oră liberă. Vă sfătuim să profitați de această oră realizând câteva fotografii într-unul din parcurile din București (Grădina botanică, Herăstrău, Cișmigiu, …). Departe de agitația specifică nunții, aceste fotografii vor fi cele mai frumoase.
Se mai pot fotografia și obiceiurile de nuntă (bărbierirea mirelui, gătirea miresei, etc…)

Ce vă livrăm ?

  • toate fotografiile (aproximativ 600-1000), pregătite pentru tipărire, în format digital (JPEG) scrise pe DVD;
  • un album cu 100 fotografii tipărite în format 13×18 cm;.

Preț: 1590 lei

Opțional, putem veni cu un al doilea fotograf la momentele cele mai importante ale nunții, la biserică și în parc, obținând astfel mai multe fotografii memorabile (+ 200 lei).

Putem tipări fotografii în timpul nunții (foto-mărturii). În acest fel le puteți oferi nașilor, părinților sau invitaților fotografii mărturii de la nunta dvs.

Putem tipări fotografiile și într-o foto-carte.

Vezi și oferta de filmare nuntă.

Atenție !

  • Toate fotografiile realizate vor fi livrate și într-o variantă micșorată pentru a putea fi văzute mai rapid pe calculator sau DVD player;
  • Fotografiile de pe DVD pot fi tipărite ulterior la orice centru foto;
  • Folosim pentru tipărirea fotografiilor un laborator fotografic profesional, astfel încât dvs. veți primi numai fotografii de nuntă de cea mai bună calitate.